Tänään kello 11.50 istuin erittäin tylsistyneenä matikan tunnilla, aivan kuten joka viikko siihen kellonaikaan. Koristellessani ajankulukseni Siirin matikanvihkoa (tai oikeastaan sotkiessani...) iski mieleeni oikea neronleimaus - tahdon blogin! Idea blogin aiheesta tosin oli täysin keskeneräinen mutta päätös oli tehty. Blogi syntyisi tänään.

1554264.jpg

 

Kotiin pääsin onneksi jo kahdelta ja päätin heti ryhtyä tuumasta toimeen! Tai oikeastaan en aivan. Ensin piti lukea hevostalli.netin uusimmat tappelut ja hevostätien juoruilut. Tämän jälkeen irc-galleriassa viihdyin muutaman hetken lempi harrastukseni eli galleriastalkkailun parissa... No hehheh. Tietysti piti tarkistaa vielä sähköpostitkin ja syödä ja sössöttää pupuille niin että oikeastaan rupesin hommiin vasta paljon myöhemmin.

1554150.jpg

Ideoita vilisi jo päässäni tuhansittain ja etenkin ulkoasusta on ehdottomasti saatava hieno! Tylsän näköiseen blogiin en suostuisi rustaamaan, sillä sehän olisi melkein sama kuin tylsä (ts. modaamaton) galleriaprofiili tai foorumin käyttäjä ilman avatar-kuvaa. Blogi kertoo elämästäni ja itsestäni. Tylsä ulkoasu on siis aivan sama kuin kailottaisin koko maailmalle: "Minä olen tylsä! Minulla on tylsä elämä!" Siispä blogille olisi saatava vähintäänkin upea ulkoasu. Jouduin kuitenkin tinkimään sen verran päätöksestäni, että lykkäsin ulkoasun toteuttamista hieman tuonnemmas. Ensinnäkin minulla oli kova kiire kirjoittamaan! Toisekseen... toteuttamisessa saattaisi ilmetä joitakin ongelmia, kuten...ups mikä se html-juttu olikaan? Näin aluksi oli siis tyytyminen basic-lookkiin.

Aloitin käyttäjätunnuksen luomisen. APUA! Käyttäjätunnus. Olen aina ollut loputtoman huono keksimään itselleni lempinimiä ynnä muita käyttäjä- tai nettitunnuksia. Päätin aloittaa liioittelematta kirjoittamalla tunnukseksi Pinja, sillä sehän on nimeni. Kellään ei pitäisi olla mitään valittamista. No niinpä tietysti, käyttäjätunnus on varattu. Siispä kyselemään neuvoa kaikilta mahdollisilta online-ihmisiltä. Kenelläkään ei ole järkeviä ideoita... voih. Kokeilin valehtelematta ainakin kymmentä eri käyttäjätunnusta, ja jokaisen miettimiseen kulutin ainakin muutaman tuskaisen minuutin. Kylläpäs on nirso tämä vuodatus.net, kun ei mitään hyväksy. Siis ihan mahdoton tehtävä keksiä 4-10 merkkistä järkevää tunnusta, jossa ei saa olla ääkkösiä ja mitäs muita ehtoja siellä vielä olikaan. Kaikki parhaat on luonnollisesti jo varattu. Lopulta tuskastuin ja kirjoitin "kiittimoi"... Nyt mulle riitti, jääköön koko blogi. Yllättäen se kelpasi tunnukseksi ja whipii, blogi luotu onnistuneesti! Tästä se vielä lähtee...

Successss ;)